Onze

Diensten

Hoe kan ik je helpen?

Als grafisch vormgever en eigenaar van Brandshapers weet ik precies hoe je je merk succesvol in de markt zet. Wat je als organisatie ook uit wil stralen en om wat voor uiting het ook gaat: ik regel het voor je. Een logo, huisstijl, grafisch ontwerp, video of webdesign. Het kan allemaal. Weet je nog niet welke vorm het beste bij je boodschap past? Laat mij je helpen. Ik vertaal jouw merk naar een campagne die bij je past. En nog belangrijker: die indruk maakt bij je doelgroep en aanzet tot actie
Concept
Concept
Een goede basis is het halve werk. Heb jij een doel voor ogen? Maar weet je niet goed hoe je dat kan behalen? Laat mij je helpen. Ik vertaal je doelen naar een totaalconcept. En regel direct de uitwerking daarvan.
Grafisch ontwerp
Grafisch ontwerp
Wil jij indruk maken bij je doelgroep? Het lukt je met een sterk en verrassend ontwerp voor jouw merk. Straal professionaliteit en jouw identiteit uit met je logo, visitekaartje, brochure, magazine of gevelreclame.
Webdesign
Webdesign
Een website of webshop die volledig aansluit op je wensen? Vertel mij wat jouw wensen zijn en ik maak het mogelijk. Een online visitekaartje waar je trots op bent, is het resultaat. Ook regel ik de hosting indien gewenst.
Interieur ontwerp
Interieur ontwerp
Wil jij graag dat je pand van binnen helemaal matcht met de rest van de huisstijl? Met een compleet interieurplan lukt je dat. Passend bij wat je wil uitstralen en waar je voor staat.
Social media
Social media
Wil jij graag online zichtbaarder zijn maar weet je niet hoe of kom je er niet aan toe? Ik neem je online zichtbaarheid op social media graag voor je uit handen.
Video
Video
Beeld blijft langer hangen dan tekst. Daarom kan de videoproductie van Brandshapers je verhaal ook overbrengen met een inspirerende bedrijfsfilm, productvideo, animatie of aftermovie.

 

 

Contact

Ellen Lemmens

Dorpsstraat 13

4111 KR Zoelmond

06 - 20 55 99 44

info@brandshapers.nl

 

Offerte opvragen?

Mail jouw wens zo uitgebreid mogelijk naar info@brandshapers.nl