Kan ik je helpen met

Een logo en/of huisstijl ontwerpen?

Vertel mij wie je bent en wat je doet en ik ontwerp binnen no time een passend logo en aantrekkelijke huisstijl. Op basis van mijn schetsen blijven we continu in gesprek. Pas als jij tevreden bent, krijg je van mij een definitief ontwerp. Een die uitstraalt wat jij wilt zijn en wat je doelgroep aanspreekt.

Een paar voorbeelden...

Logo ontwerp

Bij een sterk merk hoort een sterk logo. Eenvoudig, herkenbaar, passend, dynamisch en tijdloos: dat is hoe ik ontwerp. Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuw logo of het opfrissen van je huidige logo. En weet je nog niet precies wat je uit wilt stralen? Geen probleem. Door de juiste vragen te stellen, achterhaal ik je corporate identity altijd.

Huisstijl ontwerpen

Herkenbaar zijn voor je doelgroep. Dat is waar ik je als grafisch vormgever bij help. Door je goed te leren kennen, ontwerp ik een huisstijl die écht bij je past. En voer deze consequent door in al je middelen. Op al je visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, gevelreclame en autobelettering is in één oogopslag duidelijk dat jij het bent.

Een blijvende indruk achterlaten?

Het lukt je met de juiste vormgeving

 

 

Contact

Ellen Lemmens

Dorpsstraat 13

4111 KR Zoelmond

06 - 20 55 99 44

info@brandshapers.nl

 

Offerte opvragen?

Mail jouw wens zo uitgebreid mogelijk naar info@brandshapers.nl