Video voorbeelden

Gefilmde en bewerkte video's

Een bedrijfsfilm, een evenement aftermovie of een korte actie op social media? Een video zegt soms meer dan duizend woorden.

Met mijn mobiel en stabiliser kom ik op locatie filmen. Mensen vinden dat vaak minder spannend en eng dan wanneer je met een grote camera voor ze staat. En zeker voor filmpjes online is de kwaliteit hiervoor meer dan perfect.


Vacature voor Betonboorder

Voor een aannemersbedrijf ontwikkelde ik een video voor het online vinden van een betonboorder. Juist door een sympathieke collega aan het woord te laten, wilde de opdrachtgever de bedrijfscultuur laten zien.

Social media reclame

Om op social media op te vallen moet je snel de juiste boodschap naar voren brengen. Door een korte, flitsende film te maken met stilstaande beelden, werd dit een succesvolle campagne. En filmen op locatie was niet nodig.

Bedrijfsfilm

Korte bedrijfsfilm over de werkwijze en kernwaarden van Innerfocus. Sfeervol en een goed inzicht gevend in het bedrijf.

Bedrijfsfilm

Veel grote bedrijven hebben veel diensten te bieden. Soms ook diensten waar mensen niet vanaf weten. In een korte bedrijfsfilm kun je deze goed naar voren brengen.

Korte bedrijfsfilm

Ook kleine bedrijven kunnen in een korte video even persoonlijk zichzelf voorstellen en vertellen wat ze bieden. Zo weet een potentiële klant direct met wie ze te maken krijgen.

Animatie over werkwijze

Door middel van een simpele maar duidelijke animatie, wordt de werkwijze van Inner Focus uitgelegd. Helder en simpel, te begrijpen voor iedereen.

 

 

Contact

Ellen Lemmens

Dorpsstraat 13

4111 KR Zoelmond

06 - 20 55 99 44

info@brandshapers.nl

 

Offerte opvragen?

Mail jouw wens zo uitgebreid mogelijk naar info@brandshapers.nl