Blog

Wat doet een reclamebureau?

Loopt jouw bedrijf al even, en gaat het lekker maar wil je graag je merk verder uitbouwen? Of ben je juist van plan om iets nieuws te beginnen? Een reclamebureau helpt jou hierbij en vertaalt jouw verhaal en doelen in effectieve communicatiemiddelen.

 

 

Reclamebureaus helpen van A tot Z. Van logo tot poster, van autobestickering tot interieur. Alles waar jouw (potentiële) klant jou kan zien, gaat in dit plan mee. Alles moet namelijk wel in lijn staan met elkaar. Het verhaal moet kloppen en alle kleine details spelen daar een belangrijke rol in. Je kunt het daarom het beste zien als je creatieve rechterhand, die jouw verhaal in pakkende creaties giet.

 

 

 

Wat doet een reclamebureau dan zoal?

 

Logo en huisstijl ontwerpen

 

Wellicht is het nodig dat jouw huisstijl een update kan gebruiken. Of als je beginnend bent, moet dit sowieso. Een nieuw logo, kleuren, een professionelere uitstraling die beter bij jou past. Misschien verweeg je wel een hele nieuwe bedrijfsnaam? Deze huisstijl is de basis voor al jouw reclame.

 

Communicatiemiddelen maken (grafisch ontwerp)

 

Je komt professioneel en herkenbaar over als al je communicatie-uitingen dezelfde stijl hebben. De meeste bedrijven laten hun marketing dan ook over aan één reclamebureau en vaak zelfs aan dezelfde designers. Zij ontwerpen en maken dan bijvoorbeeld jouw advertentie, brochure, flyer, banner, magazine, spandoek of video. Ook de teksten voor alle uitingen laat je gerust aan het reclamebureau over.

 

Website laten maken

 

Je wilt behalve offline natuurlijk ook online goed zichtbaar en vindbaar zijn. Je website is voor veel potentiële klanten een eerste kennismaking met jouw bedrijf. Een copywriter schrijft nieuwe SEO-teksten, een grafisch vormgever maakt de designs en de websitedeveloper bouwt jouw website.

 

Interieur ontwerp

 

Ook de plek waar jij jouw klanten ontvangt moet uitstralen waar jouw merk voor staat. Een vaak ondergeschoven kindje, maar enorm belangrijk. Ook voor jouw personeel is het fijn als ze zich verbonden voelen met het bedrijf en niet in een nietszeggende ruimte zitten te werken.

 

Content voor website en social media

 

Met alleen een goede website ben je er niet. Om je vindbaarheid te behouden is het essentieel dat je je website continu blijft aanvullen met nieuwe relevante content. Bijvoorbeeld blogs en nieuwe websitepagina’s. Daardoor verschijn je hoger in de zoekresultaten. Heb je daar geen tijd voor? Een reclamebureau kan deze content voor je maken en je website onderhouden!

 

 

 

Lijkt samenwerken met een reclamebureau jou wel wat? Of je nu alleen een nieuwe huisstijl nodig hebt, een website of juist het hele totaalpakket. Neem snel contact op om vrijblijvend kennis te maken.

 

 

 

Benieuwd of Brandshapers jou kan helpen met jouw merk?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking

 

 

 

 

Contact

Ellen Lemmens

Dorpsstraat 13

4111 KR Zoelmond

06 - 20 55 99 44

info@brandshapers.nl

 

Offerte opvragen?

Mail jouw wens zo uitgebreid mogelijk naar info@brandshapers.nl