Blog

Drukwerk. Een belangrijk onderdeel van jouw merkuitstraling

Goede gedrukte huisstijlmiddelen dragen bij aan je bedrijfsimago. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan middelen als visitekaartjes, brochures of flyers. Dit zorgt voor eenheid. Zorg niet alleen voor een opvallend en mooi design, maar denk ook na over de juiste papiersoort en -dikte.

 

 Niks is zo storend als een flyer die direct omvouwt als je hem beetpakt. Natuurlijk kun je zelf online drukwerk bestellen, maar ik zorg ervoor dat je ook echt krijgt wat je verwacht.

 

Hoewel de meerderheid van de communicatie online lijkt te gaan, blijft drukwerk een belangrijk onderdeel van je middelenmix.  Daarom is het altijd belangrijk om je merk zowel online als offline goed op te bouwen.

 

De zintuigen optimaal gebruiken

 

Goed drukwerk zorgt ervoor dat je opvalt. Drukwerk voegt een zintuig toe aan de beleving, namelijk voelen. Een mix van online en offline is natuurlijk het sterkst.  Iets fysiek ontvangen zorgt voor een extra attentiewaarde. Als dat dan ook nog speciaal en goed aanvoelt, heeft de ontvanger er al een positieve eerste gedachten bij.  Als het ontvangen medium ook nog gepersonaliseerd is, heb je al helemaal extra punten gescoord. Door iets extra’s toe te voegen, zoals een (plaatselijk) glanseffect, folie of een papiersoort die uniek aanvoelt creëer je een wow-effect.

 

Advies voor jouw drukwerk

 

Ik denk graag mee als het gaat om de uitvoering van brochures, magazines, folders of boeken. Een mooi boek ontwikkelen wat langer mee moet? Dan adviseren we bijvoorbeeld een harde kaft. Gaat het om een folder die mensen makkelijk in hun tas mee kunnen nemen, dan kijken we naar een kleiner, handzamer formaat. Moet iets juist opvallen? Dan stellen we voor om een unieke afwerking of een opvallend formaat te kiezen.’ De drukkers waar ik  mee samenwerk, werken met de laatste trends en we zorgen voor een scherpe prijs, met de beste kwaliteit.

 

 

Kan ik met je meedenken over jouw gedrukte middelen?

Neem dan vrijblijvend contact op.

 

 

 

 

 

Contact

Ellen Lemmens

Dorpsstraat 13

4111 KR Zoelmond

06 - 20 55 99 44

info@brandshapers.nl

 

Offerte opvragen?

Mail jouw wens zo uitgebreid mogelijk naar info@brandshapers.nl