Blog

Hoe kies je jouw reclamebureau?

Google is your best friend, je kunt ieder reclamebureau vinden, maar die sparkle kan Google je niet voorzeggen. Hoe weet je nou of een reclamebureau bij jou past en of jullie een lange en gelukkige samenwerking gaan hebben waar vuurwerk van ontstaat? In het komende artikel geef ik je enkele tips om rekening mee te houden.

Persoonlijk contact

Zeker als je een langere samenwerking aan wilt gaan met een bureau is het van groot belang dat je elkaar echt leert kennen. Zorg dat je elkaar in real life ontmoet, spreek elkaar via (video)bellen en heb het soms ook eens over privé kwesties.  Zo leer je elkaar echt goed kennen en weet je wat je aan elkaar hebt. Een lange, prettige samenwerking is net als een goed huwelijk.

 

Ja en amen

Bedenk van tevoren of dat je bureau hebt die actief met je meedenkt en je echt advies geeft of een bureau die enkel uitvoert wat jij vraagt. Dit is een belangrijke keuze en kan een hoop frustraties van beide kanten voorkomen. Bespreek dit ook in je kennismakingsgesprek.

 

Welk niveau verwacht je van het reclamebureau?

Wat past bij jou? Vind je het oké om er zelf meer energie en moeite in te steken en vind je het tof om een beginner te helpen? Of wil je liever dat je zeker weet dat alles geregeld wordt en dat je volledig ontzorgt wordt?  Schrijf voor jezelf de plus- en minpunten van iedere soort op en kijk wat het beste bij jou past.

 

Vind je het fijn als alles onder 1 dak kan?

Alles zoveel mogelijk onder 1 dak of liever diverse specialisaties bij elkaar zoeken? Deze keuze kan heel persoonlijk zijn. Sommigen vinden het heel fijn om alles bij 1 partij neer te leggen, zodat er 1 contactpersoon is en je er geen omkijken naar hebt. Anderen vinden het leuk om per project nieuwe mensen te leren kennen en op zoek te gaan naar nieuwe contacten.

 

Ben jij benieuwd of reclamebureau Brandshapers bij jou past?
Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

 

Contact

Ellen Lemmens

Dorpsstraat 13

4111 KR Zoelmond

06 - 20 55 99 44

info@brandshapers.nl

 

Offerte opvragen?

Mail jouw wens zo uitgebreid mogelijk naar info@brandshapers.nl